Velkommen til Dansukker Forum. Har du spørgsmål om vores produkter, opskrifter eller andet, svarer vi gerne.
Dansukker tilbyder en bred vifte af forskellige sukkerprodukter både fra lokalt dyrket sukkerroer, men også fra sukkerrør. Vi lægger stor vægt på at inspirere og forsøger hele tiden at udvikle vores produktsortiment, så det passer dem, der er aktive i køkkenet
Vil det stivne igen uden videre ?
venlig hilsen Dorte
Du kan sagtens gøre som du selv har skrevet. Kog marmeladen op igen med ingefær og safran, og hæld det tilbage på glas.
jeg, at geleen ikke er stiv nok. kan jeg tage det ud af glassene igen
for så atter at koge det op med stivelse? eller dur det ikke? måske
bliver geleen grynet eller hvad? tak for hjælpen
eva Ovesen i sdr.stenderup
20.7.2018
Du kan købe Kandis i Super Brugsen og Kvickly.
Med venlig hilsen
Hvor meget og hvilken Melantin skal jeg tilsætte?
Ja du kan sagtens koge marmeladen op igen. - Der burde stå på Melatin brevet, hvor meget der skal bruges. - Husk også altid skeprøven.
med venlig hilsen
Du må læse dig lidt frem i henhold til hvad der står på brevet med melatin, og naturligvis ikke bruge det hele, da der jo er brugt Syltesukker. - Bemærk venligst også at den nye kogetid, får noget af væsken til at koge ind, og dermed vil marmeladen få en anden konsistens, .- Benyt altid skeprøven, den giver fin indikation af konsistensen.
md venlig hilsen
Vi har ikke problemer med etiketmaskinen. - Du kan eventurlt prøve at åbne den i en anden browser.
Med venlig Hilsen